Süleyman PEKTAŞ - Okul Müdürü

03.09.2020 tarihinde görevine başlayan okul müdürümüz Süleyman PEKTAŞ, 1987 yılında Bolvadin’de doğmuştur. İlköğretimi Bolvadin Atatürk İlköğretim Okulunda, Lise eğitimini ise Bolvadin M.H. G. Anadolu Öğretmen Lisesinde görmüştür. Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden 2009 yılında mezun olmuştur. Ayrıca Afyon Kocatepe Üniversitesinde Eğitim Programları ve Öğretimi alanında tezli yüksek lisansını yapmıştır.

Okul müdürümüz sırasıyla Bolvadin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Batman Kozluk Yanıkkaya İlköğretim Okulu, Batman Merkez 16 Mayıs Ortaokulu, Bolvadin Kurucaova Ortaokulu, Bolvadin RSYK Sosyal Bilimler Lisesi ve Bolvadin Anadolu Lisesinde öğretmen ve idareci olarak görev yapmıştır.

Okul müdürümüz 2017 yılında Erasmus+ Projesi kapsamında Finlandiya da bulunmuştur. Ayrıca 2018 ve 2019 yıllarında Uluslararası Bilim ve Eğitim Kongrelerine sözlü sunum ile katılmıştır.

İyi derecede İngilizce bilen okul müdürümüz evli ve iki çocuk babasıdır.